Gå till innehåll

Senast uppdaterad: 2023-11-17

Författare: Louise Levin

Försäljning & klubbshop

Att vi på ridklubben tillsammans hjälps åt att sälja olika produkter är en viktig extra inkomstkälla för föreningen. Pengarna vi tjänar på försäljningen bidrar till att vi t.ex. kan köpa in ny utrustning vi annars kanske inte har råd med. Tillsammans gör vi skillnad!
Under Försäljning hittar du länkar till t.ex. köp av digitala Bingolotter och Sponsorhuset där vi kan stötta klubben året runt.

Som en del av klubbgemenskapen vill vi även erbjuda möjlighet att köpa profilkläder med klubbens logga. Nu har vi tagit fram ett brett sortiment i samarbete med Lager157 med möjlighet att beställa för leverans före jul. Du hittar all information om detta under Klubbkläder.

Aktuell försäljning

Just nu säljer vi Newbodys populära produkter!

Denna gång kommer pengarna vi tjänar att gå till nya sadlar. I första hand är målet att kunna köpa en sadel till ponny och en sadel till häst.

Var med och bidra till försäljningen genom att själv bli säljare och få chansen att vinna en privatlektion! Om du ska sälja till vänner och bekanta kan det vara en bra idé att kunna visa produkterna i katalogen. Kataloger till säljare finns att hämta på kontoret.

Försäljningsperioden pågår fram till 30 november med beräknad leverans runt 7 december – dvs. i god tid före jul om man beställer julklappar!

Ladda ner informationsbladet om försäljningen här Pdf, 213.9 kB, öppnas i nytt fönster. eller läs på anslagstavlan i stallet.

Bli säljare

Om du vill vara med och sälja och vara med och tävla om privatlektioner registrerar du dig som säljare via länken nedan.
Du kan då sälja direkt via din egen webshop.
Ett tips; hämta en katalog på kontoret i stallet, då kan du enkelt visa produkterna.

Handla direkt

Vill du bidra genom att handla av klubben utan att vara säljare går du till klubbens egen shop hos Newbody via länken nedan.

Vinn en privatlektion!

Den säljare som säljer mest vinner den ena privatlektionen och en extra möjlighet att vinna privatlektion i utlottning!
Den andra lektionen kommer att lottas ut till en säljare som rider den veckodag vars grupper haft den bästa sammanlagda försäljningen. (Om du rider på måndagar och måndagsgrupperna är de som får den sammanlagt bästa försäljningen har du möjlighet att vinna en privatlektion i utlottningen om du varit med som säljare).

Resultatet av försäljningen och vinnarna presenteras på glöggmyset fredagen 8 december.

Köpa utan att vara säljare?

Självklart går det bra att köpa utan att själv vara säljare. Använd länken här på sidan så kommer du direkt till klubbens webshop hos Newbody.
(Obs de köp som görs i klubbens shop kan inte tillgodoräknas för tävlingen om privatlektioner, för att delta i den tävlingen skall man ha en egen shop som man får när man registrerat sig som säljare).